onsdag den 25. november 2015

Grethe Gulliksen Moe uddelte inspiration

I går havde Den Lille Lade besøg af den norske quilter Grethe Gulliksen Moe, som holdt en lille workshop om eftermiddagen og et spændende foredrag om aftenen.

Aftenens tema var Grethes nye bog "Kult at sy", som indeholder masser af spændende mønstre, som hun har udviklet sammen med hendes børnebørn og svigerdøtre.

Grethe Gulliksen Moe snakker om hendes nye bog Kult at sy

Der var fyldt godt op af glade og interesserede kunder i caféen, hvor Grethe også havde modeller med af stort set alle tingene i hendes nye bog.

Publikum lytter til Grethe Gulliksen Moe fortælle om hendes nye bog

Efter foredraget kunne alle kigge på modellerne og stille spørgsmål til Grethe, som gladeligt svarede på alt omkring mønstre og modeller samt materialer.

Interesserede quiltere kigger på modeller fra bogen "Kult at sy"

Der blev tid til kaffe og kage samt indkøb af bøger med en personlig hilsen fra Grethe. Der var en hyggelig stemning og alle så ud til at have en dejlig aften i selskab med andre syinteresserede kvinder.

Kaffebord hos Den Lille Lade efter foredraget

Tusind tak til Grethe Gulliksen Moe for en meget interessant aften med sjov og grin undervejs. Og tak til alle de søde kunder, som havde lyst til at bruge en aften i godt selskab hos Den Lille Lade.


1 kommentar:

  1. Jeg siger tak for en rigtig hyggelig aften og et super foredrag. Mange flotte ting Grete viste os, jeg fik en lille hilsen. Tak for te og kage. Dejligt der var kage til mig. Det varmer.
    Jeg kommer snart igen altid hyggeligt at være i Den lille lade.

    SvarSlet