mandag den 9. september 2013

Kreativ Weekend i Den Lille Lade - Kom og vær med

I weekenden den 14.-15. september er Den Lille Lade vært ved et spændende arrangement fra kl. 10.00-17.00.

I Tekstilværkstedet vil der være undervisning i at sy en praktisk mappe til f.eks. sytøj, linealer eller strikkepinde. Mappen sys omkring et ringbind, hvor der kan laves individuelt indhold. Der kan laves lommer, små gennemsigtige rum eller hvad du måtte ønske. Mappen kan bruges til lige præcis dine ønsker, hobbyer eller som en spændende gave.


I Galleriet vil der være undervisning i Marti Michell's Dahlia og andre af hendes linealer. Undervisningen bliver tilpasset deltagernes ønsker.


På begge hold er det nødvendigt at have egen symaskine med.

I Caféen er der denne weekend mulighed for at få pyntet på sine gamle smykker. Du kan også lave helt nye smykker. Der vil være salg af både perler og nye smykker.

Du kan også bare komme for at kigge, uden at deltage i de enkelte workshops. Butikken er selvfølgelig også åben begge dage.

Prisen for deltagelse er 300,- kr./dag og du får rabat hvis du melder dig til begge dage. Prisen for hele weekenden er 500,- kr.

Priserne er inkl. frokost.

Tilmelding til de tre workshops er nødvendig, kontakt Ragnhild på tlf.: 22 90 68 17 eller skriv til info@denlillelade.dk


2 kommentarer:

  1. Ser spændende ud. Jeg kan desværre ikke holde til det. Rigtig god fornøjelse til dem der skal være med.
    Mange PW. hilsner fra
    Helle B.

    SvarSlet